Yang terkini dari AkuDanCeritaKu

MasihBerpuasa


hye u oll....today i want tio story mory about the..menu buka posa pada 30.07.2012...haha..tudia...
pagi tu dok rancang2..and masih blur..nak masak apa ntah....ada la wife teringin2 nak makan ayam kampung...nak buat kuah untuk roti jala....alik2...rezeki.....tedet...tedet....tepon..bunyi...ada kot..beberapa miscall.....tapi tak jawab pun..sbb masa tu .dok tengah....( bukan tepi,kiri atau kanan )..mesin rumput....
pastu no yang sama..menelepon wife...ahah...dari mak...dia suh pi amik ayam kampung...abah sembelih 4 ekoq......ohoho...dengan semangatnya balik....umah...pi amik....hasilnya....nindia...



ish..tenet slow..tak tau la leh nampak ke tak gambor ni........
ni roti jala plak....


and last...murtabak mee segera....




ok.....selamat berbuka satgi noh...nak tukaq2 juadah online pun ok gak..hehehe..and lastly......tadaa....my dear 'aisya







15 komen menarik:

nanie said...

wahh!!! sedapnya nampak gulai ayam tu...roti jala tu masak sendiri ka?

Aishah Jahirah said...

slmt berpuasa...;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

babah, malam ni buat murtabak mee segera tu lagi na? na? na? (^___^)

rieda_ffya said...

best ade roti jala lawan kuah kari ayam..

Masz Sidek said...

alalala... comelnye aisya... ;)

Miss Yaty said...

besnye juadah berbuka..sume homemade..eh handmade..hihi~

HeNRieTTa JoSe said...

picta jew? nak gak resipi muurtabak tu...

Ummi Iman said...

Singgah dr blog puan eiys
Aisya dah pandai duduk :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

lama xmkn roti jala..huhu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap2.. :-)

Marya Yusof said...

As salam babah Humaira,

Yg last tu mmg sedap! nak geget tgk si tembam tu tau! hahahaa

Nntkan bila balik coti nak pi belah utagha lah....lepaih tu nak singgah umah korang...leh tak? Nak rs masakan babah humairah...hehehe ;))

Yana Libra said...

nampak cam sedap je~~~ pandai masak ye :)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Karukord Jagau's said...

Roti jala kena cicah kuah durian...huuu sedaaap....

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dari hari ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤