Yang terkini dari AkuDanCeritaKu

SambungBalikCeritaAku


Hye.u oll..dah lamo dah aku tak update blog ni...erm...mcam2 ceta yang nak di kongsikan..tapi..tak tau mana satu ni nak tulih..ni..hohohoh..erm..tadaaaaaaaa..this is my luvely wife dan my daughter yang dah setahun.......

hye...kami tengah minum2 kat tempat kenduri.





aku pun dah keje kat tempat baru ni....hope..satu transformasi diri akan berlaku..untuk kejayaan diri aku sendiri., syarikat baru nih..then to my family.....nindia anak kedua aku..tadaaaaaaaaaaaaaaa...

Nur Aara Imani
dan apabila dua heroin ni bergabung...jadila camni.......................................


eco mero & adiknya...ara so..
ups...terlebih..sudah......nak sambung keja...heheheheheh

8 komen menarik:

Lynn said...

Dua puteri bertahta di hati..Alhamdulillah..

Marya Yusof said...

As salam Arif,

Dah besar dah si tecik tu! Muka awaklah hehehe... kirim salam dgn Is ye :))

Kakzakie said...

Ya Allah boleh kakak tak tahu si Umaira dah ada adik. Punyalah lama mama/papa dia tak buat N3.

Umairah pun dah cerdik boleh main dgn adik kan. Sukalah kakak tengok mereka baring berdua tu:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comlenya dua2 budak ni..geram tgk.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Comel..mcm kembar sbb muka diorg sbijik sama:) hehe

Karukord jagau said...

bulat matanya....comel laa..

Aine Ainun said...

la hai...puan Eiss da bersalin...
Alhamdulillah...

Awat puan Eiss x update blog, ckp kat dia, ada orang rindu nak bace blog die la...

sampaikan salam kat Puan EIss ye..=))

Puan eisss, update laaaa....

Remy hazza said...

dua puteri yg comel....... geram remy tengok......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dari hari ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤