Yang terkini dari AkuDanCeritaKu

ApaYangKitaLihatAdalahDiriKitaSendiri...


Sapa Setuju angkat tangan...!!!!!

Apa yang kita lihat ..itulah diri kita....Bila kita lihat sesuatu keburukan kita mengkeji...kita buat muka...itulah diri kita sebenarnya...sebab timbul...dalam hati kita untuk menghukum sesuatu keadaan...kita kata baju orng kotoq..sebenaqnya diri kita yang kotoq sbb kita dok kata kat orng tu.....Always..be natural...tu bagi aku la..bagi orng pendapat orng lain ..terserah.......

13 komen menarik:

Cikgu Ma said...

lebih baik jadi diri sendiri...

Yana Libra said...

Jangan duk mengata orang je..

AriF FaZDiLaH said...

that's right...bukan kat orang ja..hatta..semua ciptaan Allah..

Kakzakie said...

Seaiknya jaga diri dan jangan mengata org... setiap org ada dikurniakan kelebihan

Masz Sidek said...

jadilah diri sendiri... kita manusia bukan insan yg sempurna... yg mampu kita lakukan hanyalah berusaha menjadi yg terbaik... insya-Allah...

Yatie Awang said...

apa yg akak nak kata CM dah cakap hehehe...

p/s: mekasih follow blog akak, maaf akak tak dapat follow sini sebab butan follow akak ada masalah, harap boleh tinggalkan link di blog akak dekat list untuk blockwoking...thanks

Shaznina Sofia said...

humm btol tu..
org lebih suka mengata dari melihat bnde yg baik di sebaliknya..

AriF FaZDiLaH said...

berfikiran negatif..sah2 dah xleh..positif sangat pun x leh..seolah2 memujuk atau memaksa..untuk menjadi positif..biar sedang2 saja..

Kancil 8349 said...

datang membalas kunjungan kamu...entri yang menarik...

Gen2Merah said...

setuju.. adalah lebih baiknya kita cermin dulu diri sendiri sebelum memberi hukuman kepada org lain...

salam ukhuwah (",)

Gen2Merah said...

line internet slow... tak dapat nak loading butang follow.. nanti line ok saya akan follow blog ini semula ya...
thanx.. salam persahabatan..

Gen2Merah said...

ok done (",)...

Karukord Jagau's said...

salam singgah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dari hari ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤