Yang terkini dari AkuDanCeritaKu

.........CeritaHariini........


                                                           Good Morning anak babah.......:)

Pagi2 bangun .( pagi la sangat )...tengok anak babah ni..dah bangun....sarapan pagi dengan susu...awai noh.....afta siap2..dah nak pi keja....my wife,.hidangkan..cucoq ubi goreng..ngan kopi....Thanks a alot dear...
then..sambil2 tu...main ngan humaira....cakkkkkkkkkk......errrr..cak...........lupa segala masalah bila...dapat tengok muka anak babah tenyum...tommeiiii haih...

Buat keja macam besala...hari ni..tapi kena gerak pi ware house tunjang nuh...kebaih...habih..bontot ni ha..pi tunjang nek muto...tapi alhamdulillah...cuaca mendung2 ja...tak la panas terik sangat....so..dapat menikmati suasana...jalan2...ngan muto.......elax....cool....sib bek ..aku tak dak camera canggeh2...kalu tak suma gambaq ateh muto aku nak snap......

erm..malam ni teringat nak masak ayam goreng kunyit.........nindiaa............



3 jenih...cukup..sambai....ayam goreng kunyit and nasi kosong.....tak payah pun aku makan ..nasi tak berkuah mmg feveret aku... xbrapa nak nak reti mkan ada banyak2 kuah2 ni.......so far...dah kenyang sedaih...( slalunya orang guna sedas tembakan )....la ni tunggu my wife nak masak megi...hihihihihi..skali skala teringin jugak...

ok...see u guys in next chapta......

7 komen menarik:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

blog-tips-kurus said...

mane sayur? :-)

MaryaYusof said...

Salam,

Suami Eeiyss rupanya, bagusnya suami isteri ade blog... Nnt nak check sama tak ceritanya...hehehe...gurau2 :)
Salam kenal~

Kakzakie said...

Memandang wajah anak memang menjadi terapi minda. Lagilah masih bersih macam humaira ni kan...

Thank you being follow blog kakak and kakak do the same to you. Menjalin ukhuwah...

SumeSakan said...

hahaha...samalah tengok muka anak nih sejuk je rasa...hilang skit beban masalah yg ditanggung klu ada lah...hehehe..Nway thanks sudi singgah dan follow...salam kenal ye husband pn. Eeiyss...

AriF FaZDiLaH said...

hehehe..salam perkenalan sume...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

tomeynye humaira...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dari hari ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤